Pepe pisa la espalda del Chori

lunes, 18 de febrero de 2013

Share this history on :

El defensa del Real Madrid Pepe volvió a protagonizar la jugada lamentable de la jornada y la verdad es que a estas alturas de la película cuesta entender la impunidad de la que goza este futbolista. La agresión ocurrió pasada la media hora de partido cuando el central portugués pisó la espalda del Chori Domínguez. Las imágenes hablan por si solas

El 'Chori' Domínguez, jugador argentino del Rayo Vallecano, ha sido la última víctima del juego sucio de Pepe. Al defensa portugués del Real Madrid se le siguen cruzando los cables, y aunque parezca increible continuan sin expulsarlo.
Tot el camp, es un clam, som la gent Blau Grana, Tan se val d'on venim, Si del sud o del nord, ara estem d'acord, estem d'acord, una bandera ens agermana. Blau Grana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom Barça!, Barça!, Baaaarça!!!! Jugadors, Seguidors, tots unit fem força, son molts d'anys plens d'afanys, son molts gols que hem cridat i s'ha demostrat, s'ha demostrat, que mai ningú no ens podrà tòrcer, Blau Grana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom Barça!, Barça!, Baaaarça!!!!

0 comentarios:

Publicar un comentario