Portada Mundo Deportivo 21/06/2012 | Entrevista MD a "Air" Iniesta

jueves, 21 de junio de 2012

Share this history on :
Portada Mundo Deportivo 21/06/2012 | Entrevista MD a "Air" Iniesta

1. Andrés, que va para MVP, muestra un aire nuevo y discurso de líder. "Nuestro apoyo a Tito es total y no es bueno empezar a compararlo con Guardiola". "La filosofía que emplea Del Bosque es la del Barça. No hay otra. Eso está claro".
2. Otra falta de señorío del Madrid al Barça. En la final de la liga de baloncesto el equipo blanco no vio como los campeones recogían su trofeo.
3. Fiesta de Laporta en Italia. El político, que anunció que quiere volver a ser presidente del Barça, acabó en la piscina.



Tot el camp, es un clam, som la gent Blau Grana, Tan se val d'on venim, Si del sud o del nord, ara estem d'acord, estem d'acord, una bandera ens agermana. Blau Grana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom Barça!, Barça!, Baaaarça!!!! Jugadors, Seguidors, tots unit fem força, son molts d'anys plens d'afanys, son molts gols que hem cridat i s'ha demostrat, s'ha demostrat, que mai ningú no ens podrà tòrcer, Blau Grana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom Barça!, Barça!, Baaaarça!!!!

0 comentarios:

Publicar un comentario